Getuigenissen

 • "Geen betere handen om in te vallen dan die van Didi. In vorm geraken? Afvallen? Oefeningen op maat gemaakt? Haar geduld overtreft zelfs haar kennis.

  Dus: doe het met Didi!"

  —T.L., schrijver
 • "Twee jaar trainen onder Didi’s begeleiding heeft mij heel veel bijgebracht. Ik heb veel geleerd over gezonde voeding, ik vergeet nooit meer te ontbijten, eet regelmatig en maak gezonde keuzes. Didi heeft duidelijk gemaakt waarom sporten belangrijk is en heeft me weten te motiveren om het niet op te geven. Meer zelfs, om ervan te genieten! Nu train ik wekelijks in de fitness, het park of tijdens groepslessen zoals spinning en aerobics."

  —A.V., leerling middelbare school
 • "Een jaar geleden kreeg ik de opdracht om mijn fysiek bij te schaven voor een film. Met een personal trainer die ik zelf mocht kiezen. Ik kwam eerder toevallig bij Didi Yordanova terecht. Zij heeft mij zover gekregen dat ik plezier kon vinden in fysieke arbeid in een fitness-centrum, iets wat ik voordien niet mogelijk achtte."

  —W.H., cabaretier
 • "Als druk bezet ondernemer heb ik nooit de motivatie kunnen vinden om naar een sportschool te gaan. Dus zelf enkele toestellen gekocht en thuis geplaatst. Het kopen bleek niet voldoende, wederom geen motivatie om te trainen. Totdat ik Didi heb kunnen contracteren. Didi ervaar ik als uiterst professioneel en zij is bovendien aangenaam gezelschap. Didi werkt zeer resultaatgericht en houdt de persoonlijke vorderingen scherp in de gaten."

  —A.B., ondernemer
 • "Ik moet zowat de slechtste atleet van het westelijk halfrond zijn, en toch is Didi er op korte tijd in geslaagd mijn kracht en weerstand exponentieel te vergroten. Zij is toegewijd, nauwgezet, en kent haar werk als geen ander. Bovendien is zij een bijzonder charmante en aangename vrouw, wat van groot belang is als men tijdens een intensieve trainingsperiode zeer veel tijd samen doorbrengt.

  Ik ben fan. Highly Recommended!"

  —F.V., acteur
 • "Na mijn scheiding had ik besloten op de knop volledig om te draaien en veel gezonder te gaan leven, waaronder sporten.

  Maar hoe train je goed, efficiënt en verantwoord? Eén tip: contacteer Didi. Op 6 maanden intensief trainen ben ik van een conditionele ramp geëvolueerd naar een gezond persoon; nu zit ik perfect op gewicht en heb een veel lager vetpercentage.

  Didi is een zeer innemend, geduldig en humoristisch persoon, trainen met haar is en blijft leuk. Wil je op korte tijd zeer goede resultaten? Werk met Didi!"

  —L.F., zelfstandige
 • "Didi is fantastisch, als trainer én als mens. Haar veelzijdigheid en professionalisme zijn onmogelijk in een quote te vatten.

  Via een intensieve sportcoaching wist ze de negatieve energie van onze tienerdochter in positieve energie om te zetten. Hiermee bewerkte Didi op korte termijn een zodanige mentaliteitsverandering dat die, ondanks alle negatieve prognoses, toch nog haar schooljaar met succes afrondde.

  'Mens sana in corpore sano'"

  —D.D., een moeder