Meer bewegen is goed voor de gezondheid maar hoe moet dat?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.

Ik Accepteer

Elke dag 30min bewegen heeft een uitgesproken positief effect op de mentale en de fysieke gezondheid. Gezondere medewerkers zijn productiever en creatiever; dit resulteert in minder verzuim. Didi adviseert uw bedrijf over mogelijke initiatieven tijdens of na de werkuren.
Kleine… stapjes kunnen een groot verschil maken!

Gebrek aan bewegen brengt ernstige gezondheidsrisico met zich mee. Uw arts adviseert u om meer te gaan bewegen en u wilt dat misschien wel maar u weet niet hoe dat aan te pakken. U zit immers vast: werk, kinderen, verplichtingen en tekort aan tijd zorgen ervoor dat u sedentair gedrag vertoont. U vindt toch “geen tijd voor sport”, u bent nooit “een sportieve” geweest. U weet niet wat haalbaar voor u is? Hoe word u gezonder in onze drukke stadsomgeving?

Didi helpt u om een aangepast en haalbaar plan samen te stellen. Soms kan u mits kleine aanpassingen aan uw levensstijl al mooie vooruitgang boeken en weer actiever worden.

Didi is een van de Bewegen-Op-Verwijzing- coaches in Antwerpen. Wanneer uw arts u een voorschrift voor bewegingsadvies geeft kan u ook bij Didi terecht via dit knappe project van de Vlaamse overheid: Bewegen op verwijzing.

“Geen betere handen om in te vallen dan die van Didi. In vorm geraken? Afvallen? Oefeningen op maat gemaakt? Haar geduld overtreft zelfs haar kennis. Dus: doe het met Didi!”

T.L., schrijver

“Twee jaar trainen onder Didi’s begeleiding heeft mij heel veel bijgebracht. Ik heb veel geleerd over gezonde voeding, ik vergeet nooit meer te ontbijten, eet regelmatig en maak gezonde keuzes. Didi heeft duidelijk gemaakt waarom sporten belangrijk is en heeft me weten te motiveren om het niet op te geven. Meer zelfs, om ervan te genieten! Nu train ik wekelijks in de fitness, het park of tijdens groepslessen zoals spinning en aerobics.”

A.V., leerling middelbare school

“Een jaar geleden kreeg ik de opdracht om mijn fysiek bij te schaven voor een film. Met een personal trainer die ik zelf mocht kiezen. Ik kwam eerder toevallig bij Didi Yordanova terecht. Zij heeft mij zover gekregen dat ik plezier kon vinden in fysieke arbeid in een fitness-centrum, iets wat ik voordien niet mogelijk achtte.”

W.H., cabaretier