For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Sport coaching voor iedereen

Ontdek de mogelijkheden

Persoonlijke training op maat: u krijgt oefeningen die aan uw doelen, voorkeuren en mogelijkheden aangepast zijn. U traint daardoor efficienter, bewuster en veiliger. Deze training is mogelijk in sommige fitnesscentra of op locatie naar uw keuze (zwembad, park,…). (*)

Didi geeft haar fitnesstrainingen vooral in haar eigen studio @The Park te Deurne-Zuid, in Boekenbergpark.

(*)bij trainingen op locatie worden mogelijk extra verplaatstingskosten aangerekend.

Zonder honger blijvend afslanken is niet simpel en enkel door de juiste combinatie van voeding en beweging mogelijk. Laat u echt niets anders wijsmaken. Regelmatige cardio- (uithouding) en krachttraining in combinatie met gezonder(e) eetgewoonten zetten u op het juiste pad. Indien gezond afslanken uw doelstelling is, voeren we regelmatig voedingsanalyses uit zodat u feedback krijgt op uw energie-inname. Na een analyse van uw voedingsgewoonten krijgt u duidelijke richtlijnen en adviezen om uw eetpatroon aan te passen aan uw doelstellingen. Door de juiste combinatie van beweging en gebalanceerde voeding kunt u gezond afslanken, spiermassa opbouwen en uw lichaamssamenstelling verbeteren.

Om uw conditie te verbeteren doen we gevarieerde cardiovasculaire inspanningen zoals fietsen, stappen, lopen, roeien of zwemmen gecombineerd met kracht- en lenigheidsoefeningen. Dit verbetert uw uithouding en geeft u meer kracht, snelheid en beweeglijkheid.

Krachtoefeningen hebben een vrij hoge belasting met als hoofddoel de kracht en/of het volume van de spieren te doen toenemen. Door aangepaste weerstand en intensiteit kunnen die oefeningen een spierverstevigend, krachttoenemend of afslankend effect hebben. Krachttraining is bijvoorbeeld een zeer belangrijk element van seniorentraining. Kracht verhogen kan dikwijls ook zonder krachttoestellen maar met eigen gewicht, met klein materiaal en tools zoals o.a. TRX.

Door specifieke stabiliserende en diepwerkende buik- en rugspieroefeningen, afkomstig van de Pilates- en functional training-methodes, werken we aan de kern van uw lichaam. We versterken het korset van spieren rond uw romp en werken aan de lenigheid van de wervelkolom, de heup- en schoudergewrichten. Uw rug wordt soepeler en beweeglijker waardoor u minder pijn heeft en uw bewegingsmogelijkheden verhogen. Zelf rugpatiënt, weet Didi maar al te goed dat beweging essentieel is om de levenskwaliteit hoog te kunnen houden. Zij begeleidt u van een basis naar hogere fysieke belastbaarheid.

Een kind met overgewicht kan zich niet of moeilijk ontplooien. Tijdens de puberiteit ontwikkelen zich vaak eetstoornissen en onomkeerbare psychologische problemen. Het herwinnen van zelfvertrouwen staat centraal bij de begeleiding van uw kind. Door diverse sportactiviteiten leert uw kind genieten van “bewegen”. We begeleiden het kind (en soms ook de ouders) naar een gezond voedingspatroon. Uw kind leert de juiste voedingskeuzes maken, zodat hij (of zij) afvalt en stap voor stap het bereikte gewicht behoudt.

Groepslessen in een kleine groep of privé op locatie naar keuze? Zolang u over het nodige materiaal beschikt, zijn veel lessen mogelijk: o.a. Pilates, Mindfull Pilates, Yogalates, BBB, Aquarobics, Bodyshaping, Tai Bo, Zumba…

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.

Ik Accepteer

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.

Ik Accepteer

Wourk-out met humor tijdens de Corona- guarantaine:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.

Ik Accepteer

“Geen betere handen om in te vallen dan die van Didi. In vorm geraken? Afvallen? Oefeningen op maat gemaakt? Haar geduld overtreft zelfs haar kennis. Dus: doe het met Didi!”

T.L., schrijver

“Twee jaar trainen onder Didi’s begeleiding heeft mij heel veel bijgebracht. Ik heb veel geleerd over gezonde voeding, ik vergeet nooit meer te ontbijten, eet regelmatig en maak gezonde keuzes. Didi heeft duidelijk gemaakt waarom sporten belangrijk is en heeft me weten te motiveren om het niet op te geven. Meer zelfs, om ervan te genieten! Nu train ik wekelijks in de fitness, het park of tijdens groepslessen zoals spinning en aerobics.”

A.V., leerling middelbare school

“Een jaar geleden kreeg ik de opdracht om mijn fysiek bij te schaven voor een film. Met een personal trainer die ik zelf mocht kiezen. Ik kwam eerder toevallig bij Didi Yordanova terecht. Zij heeft mij zover gekregen dat ik plezier kon vinden in fysieke arbeid in een fitness-centrum, iets wat ik voordien niet mogelijk achtte.”

W.H., cabaretier

Mijn wereld stortte even in na een gevolg van een rugblessure: ik moest op dat moment mijn toekomstige klimplannen opbergen. Na een rugschool ben ik op zoek gegaan naar een Personal Coach. Zo kwam ik terecht bij Didi. Didi raadde mij aan om te fitnessen en groepslessen als Pilates, Qi Gong en Core te volgen. Oefeningen zonder toestellen en zware gewichten gericht naar controle, mobiliteit en balans. Na maanden van voorzichtige opbouw ben ik erin geslaagd om terug te gaan klimmen in de Alpen en in Nepal (Basiskamp van de Annapurna-4130meter). Ik ben een gelukkige mens! DVDJ

D.VDJ, bediende