Stress en Burnout coach/ Personal Trainer/ Pilates, Zumba en Fitness instructor

Didi (1969) is Master Lichamelijke Opvoeding (Dimitrov Institute for Sports, Sofia – Bulgarije) en reeds meer dan 20 jaar all-round sportcoach.
Ervaring deed ze op in tal van Anwerpse sportcentra, eerst vooral als groepslesinstructrice (Tae Bo, BBB, Abdomix. Spinning, Pilates, Rugversterking, Zumba,… ).
Na diverse gespecialiseerde opleidingen werd Didi ook gediplomeerd fitnesscoach, personal trainer en gewichtsconsulent.

In 2015 startte zij @The Park op, een prachtige sport- en eventlocatie in het mooie Boekenbergpark te Deurne (Antwerpen). De @ThePark-baseline “Where body and mind meet” werd ook voor Didi het echte streefdoel: mensen begeleiden naar een betere fysieke en ook mentale gezondheid, niet enkel in het dagdagelijkse privéleven,  maar ook op het werk. Zo werden – in samenwerking met een hecht team van andere onafhankelijke coaches – tal van workshops rond “Welzijn-op-het-werk”opgestart.

Didi vond in 2019 een extra uitdaging in een gepaste opleiding voor Stress en Burn-out coaching en rondde deze eind vorig jaar af bij de HRD Academy.  Stress en Burn-out zijn de laatste jaren immers een echt maatschappelijk probleem geworden: meer en meer mensen slagen er niet of nauwelijks meer in zich te ontspannen en voelen zich steeds meer opgejaagd. Jong en wat ouder, in de privésfeer of op de werkvloer… Voor tal van mensen loopt het soms grondig mis…
Sinds begin 2020 is Didi lid van VESBO, de Vereniging van Erkende Stress en Burn-out coaches.

In 2019 werd Didi ook “Bewegen op verwijzing”-coach, een overheidsinitiatief van het Vlaamse Instituut Gezond Leven.

Didi gaat als professional uit van een holistische aanpak, d.w.z. met een onlosmakelijke benadering van lichaam en geest: fysieke en mentale training in functie van de noden en de verwachtingen van haar klanten. Zij zoekt naar oplossingen die de klant dichter naar zijn doelen brengt: een betere gezondheid en lichamelijke conditie, een beter zelfbeeld en verhoogde weerbaarheid.

“Geen betere handen om in te vallen dan die van Didi. In vorm geraken? Afvallen? Oefeningen op maat gemaakt? Haar geduld overtreft zelfs haar kennis. Dus: doe het met Didi!”

T.L., schrijver

“Twee jaar trainen onder Didi’s begeleiding heeft mij heel veel bijgebracht. Ik heb veel geleerd over gezonde voeding, ik vergeet nooit meer te ontbijten, eet regelmatig en maak gezonde keuzes. Didi heeft duidelijk gemaakt waarom sporten belangrijk is en heeft me weten te motiveren om het niet op te geven. Meer zelfs, om ervan te genieten! Nu train ik wekelijks in de fitness, het park of tijdens groepslessen zoals spinning en aerobics.”

A.V., leerling middelbare school

“Een jaar geleden kreeg ik de opdracht om mijn fysiek bij te schaven voor een film. Met een personal trainer die ik zelf mocht kiezen. Ik kwam eerder toevallig bij Didi Yordanova terecht. Zij heeft mij zover gekregen dat ik plezier kon vinden in fysieke arbeid in een fitness-centrum, iets wat ik voordien niet mogelijk achtte.”

W.H., cabaretier